√ Gratis verzending vanaf € 50,00 (NL)

Modellen en stijlen bh's

Wist je dat het woord beha of bh is ontstaan als eufemistische afkorting van het woord bustehouder? Dat betekent volgens Dikke van Dale 'steun voor de boezem'. Sinds de jaren 50 van de vorige eeuw zijn er verschillende modellen en stijlen bh's ontworpen. Hieronder een korte uitleg, zodat je gemakkelijker een keuze kan maken.Full cup of klassieke bh: is een beha die uit twee driehoekige stukjes stof bestaat en je borsten volledig bedekt. De klassieke beha is er met en zonder beugels.
Balconette bh: is door de verlaagde neklijn en half cirkelvorimige cups met een recht lijn aan de bovenkant minder goed zichtbaar onder bijvoorbeeld een t-shirt.

T-shirt en/of naadloze bh: is speciaal ontwikkeld met platte of geen naden in de cup zodat je bh niet of nauwelijks zichtbaar is als je strakke kleding draagt.

 
Plunge bh: doordat het middenstuk aan de voorkant (het frontje) lager is geeft de plunge bh een mooi decolleté, net zo als een push up bh doet bij vrouwen met kleinere borsten.

Softcup of beugelloze bh: het woord zegt het al, deze bh heeft geen beugels.
Plunge bh: doordat het middenstuk aan de voorkant lager is geeft de plunge bh een mooi decolleté, net zo als een push up bh doet bij vrouwen met kleinere borsten.
 
   Verzendkosten € 3.95
 
  Gratis verzending vanaf € 50,00 (NL)
   Voor 15.00 uur besteld de volgende werkdag in huis
   Winkel: Kapelstraat 1, 1404 HT Bussum
   Klantenservice: 06 - 42087867
   klantenservice@cupoftwo.nl

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

VOLG ONS
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons via: