√ Gratis verzending vanaf € 50,00 (NL)

WastipsMerk jij dat je bh na twee of drie dagen steeds ruimer gaat zitten? Tijd om je bh te wassen. Veel mensen denken dat je lingerie langer meegaat als het weinig wast. Niets is minder waar. De elastische vezels in je bh rekken uit door lichaamswarmte, transpiratie en huidschilfers. Maar wat is nu de beste manier hand- of machinewas?

Wij raden je aan, als je je lingerie mooi wilt houden, om op de hand te wassen. Maak een sopje met lauwwater en fijn wasmiddel. Als het wasmiddel is opgelost kan je je bh wassen. Spoel deze meteen uit dus niet laten weken, want daar kunnen kleuren flets worden. Heb je weinig tijd dan kan je je bh ook in de wasmachine wassen op een fijn wasprogramma op max. 30 graden. Vergeet niet om een speciaal waszakje te gebruiken, dit is niet alleen ter bescherming van je mooie lingerie maar ook van je wasmachine. Mocht de beugel onverhoopt losraken, dan kan deze in de wasmachine verdwalen en schade aanrichten. Voorgevormde BH’s kun je het beste op de hand wassen, zodat de ‘padding’ gelijkmatig blijft. Als je lingerie je lief is dan stop je dit niet in de droogtrommel want je lingerie kan niet tegen die hoge temperaturen en je zal dan ook snel zien dat de kleuren vagen zijn geworden, het materiaal pilt en de elasticiteit verloren gaat. Wat moet je dan wel doen? Laat je lingerie bij voorkeur liggend, op een natuurlijke manier, drogen. Op de verwarming of in de zon komt de kwaliteit niet ten goede.

Lingerie kan je dus wel in de wasmachine wassen mits je goed het label hebt gecontroleerd. Badmode kan je niet in de wasmachine wassen. Spoel je badkleding direct na gebruik uit met lauw water, eventueel met een klein beetje fijnwasmiddel. Gebruik geen wasverzachter en laat je badkleding ook niet in de zon of op de verwarming drogen.

Let op: controleer altijd de labels van producten voor de wasinstructies. Als je zorgvuldig omgaat met je lingerie en badmode, kun je er lang plezier van hebben. Bij intensief gebruik mag je er redelijkerwijs vanuit gaan dat de artikelen minstens drie maanden mee gaan. Gaat er binnen drie maanden toch iets aan kapot, neem dan contact met ons op.

 WASSEN


DROGEN


 STRIJKEN 
   Verzendkosten € 3.95
 
  Gratis verzending vanaf € 50,00 (NL)
   Voor 15.00 uur besteld de volgende werkdag in huis
   Winkel: Kapelstraat 1, 1404 HT Bussum
   Klantenservice: 06 - 42087867
   klantenservice@cupoftwo.nl

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

VOLG ONS
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons via: